Våra lärare

Kort beskrivning av våra lärare

Linda Tovek är skolchef sedan 7 år tillbaks. Utbildad UPH Equiopat® på häst och massageterapeut på human samt livscoach. Har i huvudsak jobbat med elitpresterande hästar. Har lång erfarenhet av behandling av häst, inte minst internationellt, samt tidigare jobbat med marknadsföring och multimedia. Jobbar även med företags- och mentalcoaching.

Birgitta Gralén är veterinär på skolan.Föreläser och ansvarar för flera ämnen inom sjukdomslära och rehabilitering samt D9.

Michaela Östman är utbildad UPH Equiopat®, massageterapeut human samt Equipmentcoach och jobbar dagligen med sporthästar. Michaela är mentor för hästklasserna. Michaela har lång erfarenhet av häst, inte minst internationellt.  

Elin Vidberg är utbildad UPH Equiopat®, massageterapeut human, lic. Personlig Tränare och har lång erfarenhet av hästar. Elin jobbar även som domare för islandshästar och är ridinstruktör. Elin är mentor för Equiopat klasser och lärare i human och Friskvårdskonsulentklasserna.

Marianne Winther, leg djursjukskötare, ansvarig lärare på Djurvårdarutbildningen på utökad nivå 2. marianne jobbar även på klinik med smådjur samt har flera hästar själv samt lång yrkeserfarenhet inom djurvård.

Marie-Louise Granholm, Canineopat med gedigen erfarenhet av hund och häst. Marie-Louise är ansvarig för hundrehabet tillsammans med vår veterinär och är mentor för hundklasserna. 

Anna Herder, meriterad sadelutprovare och butiksägare med ett av Sveriges största sadelsortiment. Undervisar praktiskt i Friskvårdskonsulent Häst och Equipmentcoach. 

Anna Eriksson, Cert Equiopat. Anna jobbar främst med hästklasserna och är även mentor för flera av dem. Anna behandlar även ute på fältet.

Jeanette Dyberg,  jobbar med ekonomi och administration samt har rollen som husmor på skolan. Nettan har lång erfarenhet inom vården, senast som läkarsekreterare. Hundar och rehab ligger Nettan varmt om hjärtat.

Lone Olesen , veterinär på skolan. Föreläser inom flera ämnen på häst och hund.   

Hanna Ebbesson, leg sjukgymnast på skolan. Undervisar i alla humanämnen samt träningsfysiologi och hästämnen. hann är häst tjej i grunden och har även jobbat som fysioterapeut på hund bl a annat på Blå Stjärnan i Göteborg.


Kort om UPH

UPH står för kvalitetssäkrande av terapeuter inom hästutbildning, hundutbildning samt humanutbildning. Vårt mål är att fackkunnigt folk med förtroende ska kunna vända sig till av UPH utbildade elever och få adekvat behandling. Våra utbildningar är under statlig tillsyn, sk KU-Utbildningar; Canineopat, Equiopat samt Friskvårdskonsulentutbildningarna.

Kontakta oss / Besök oss

Ekängen 103, 311 51 Ätran
Hotellvägen 6,
311 63 Älvsered
Centrumvägen 3, 311 63 Älvsered


E-post: info@uph.nu

Öppettider:
Mån-fre 8.00-16.00

Telefon:

Frågor om utbildning: 0703-940 440
Veterinär: 0703-940 410

Linda: 0703-940440
Ledning/ Marknad
                                   Jeanette: 0703-474822
Ekonomi/Administration   

Lone: 070-3940410
Michaela: 0707-512379
Marie-Louise: 0702-400236

© 2015 UTBILDNINGSCENTRUM FÖR HÄST/HUND OCH HUMANVÅRD